Stjernebling i sportens verden

Stjernebling i sportens verden

Det er få ting som forbindes med dagens kjendisverden i større grad enn bling i ulike former og fasonger. Bling er enkelt og greit et slanguttrykk for smykker, klokker og tilbehør som blinker i gull, sølv og diamanter.

zoom-looks-cristiano-ronaldoDet har alltid vært vanlig at glamourkjendiser har vært over snittet glad i bling, men det som kanskje er et mer nytt fenomen er hvordan mange av de aller mest kjente idrettsstjernene er glade i å gå med veldig store mengder bling. En av samtidens aller største idrettstjerner er nok den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo, og en av hans virkelig store signaturtrekk er da også at han veldig gjerne bruker bling i form av ørepynt. Vanlige bilder av sprintstjernen Usain Bolt inkluderer også veldig ofte store mengder bling. Det er også hevet over enhver tvil at disse folkene også har etablert seg som store moteikoner.

Man kan jo lure på hvor inspirasjonen til denne moten kommer fra. Kanskje det er hyggelig pauseunderholdning i form av nettkasino som gir dem inspirasjonen. Akkurat som idrettssttjernene er spilleautomaten Starburst full av glitrende premier og flotte smaragder og rubiner. Inspirasjon kan som kjent komme fra de merkeligste steder, så hvorfor ikke?

Når alt kommer til alt er det tross alt stjernene sine prestasjoner på idrettsbanen som er det aller viktigste. De fleste kan nok enes om at supporterne til Real Madrid og det portugisiske landslaget gjerne kan la Cristiano Ronaldo sove i en drakt laget av gull og diamanter, så lenge han gjør jobben sin og banker ballen hardt inn i nettet. Mange vil nok mene at han også fortjener det så lenge han bruker veldig store deler av livet sitt og tiden sin til å tjene laget sitt.

At bling har blitt en vesentlig del av hva vi forbinder med ordet idrettsstjerne er nok noe man bare må leve med, enten man mener de fortjener det eller ikke.