Binære opsjoner – populært blant idrettsstjerner

Binære opsjoner – populært blant idrettsstjerner

Idrett og adrenalin

snowboard-mountain-adrenaline-freedomKonkurranseevnen er et sentralt begrep i idrett. Uansett hvilken type sport man velger å utøve, vil man neppe komme langt uten den rette innstillingen. Spørsmålet er om det er idretten som får folk til å vekke konkurranseevnen, eller om det er folk med innfødt konkurranseevne som oppsøker sport. Uansett hva fasiten er, er det liten tvil om at idrettsstjerner er adrenalin-junkies. De elsker å vinne, de elsker å konkurrere, de elsker å presse seg selv til det ytterste. Dette blir det som regel penger av, det kan du spørre hvem som helst av verdensmesterne om. De hadde ikke vært der de er om de ikke hadde tatt steget videre der andre ga opp. De hadde ikke mestret å ikke komme først, om de ikke var klare for å presse kroppen og mentaliteten ytterligere. Prøve igjen, aldri gi opp. Prøve på nytt og på nytt, helt til medaljen er sikret. Når man først har kommet seg opp til et høyt nivå, får man mer tid å rutte med. For mellom de ulike turneringene, kampene og mesterskapene må man slappe av og spare krefter. Dette passer ikke de adrenalinjagende idrettstjernene, derfor har de aller fleste en hobby de er forelsket i. En hobby som gir dem adrenalinet og fokuset de trenger uten å bruke altfor mye fysiske krefter. Enkelte spiller poker – John Arne Riise er et godt eksempel. Andre foretrekker dataspill, eller samler på kaffebønner. De fleste slike hobbyer bruker man mer penger på enn man tjener inn, og det er helt ok for de fleste. Mange velger dog å gjøre noe som ikke bare gjør dem glad og får blodet til å pumpe av spenning, men som også er lønnsomt og kan øke deres formue. Det er her binære opsjoner kommer inn i bildet.

Binære opsjoner online

Om du noen gang har ønsket å prøve deg på børshandel, altså med å kjøpe og selge aksjer på finansmarkedet, har tiden din endelig kommet. Binære opsjoner er en rimelig ny trend som har inntatt Europa og selvfølgelig også Norge. De ulike handelportalene som eksempelvis Bdswiss gir deg som privatperson en snarvei inn på børsen – det tar ikke mer enn to-tre minutter å komme i gang med aksjehandel online. Man skaper seg en konto, setter inn en liten sum som man ønsker å investere og vips, så er du klar. Binære opsjoner ligner på tipping, siden du satser penger på utfallet av en viss aksje, valuta eller edelt metall. Gjetter du riktig på om kursen vil synke eller øke, tjener du penger. Enklere blir det rett og slett ikke. Alexander Kristoff, den verdenskjente norske sykkelritteren, driver med binære opsjoner, eller trading som det også kalles, så fort han har noen timer til overs. Kristoff tjener allerede veldig gode penger på sin kontrakt med sykkellaget Katjusja, men den innfødte norske viljen til å øke sin formue blir man ikke kvitt. Alexander Kristoff har selv fortalt at han tjener gode penger på disse binære opsjonene på nettet, derfor har mange av hans trofaste fans valgt å prøve ut denne moderne inntektskilden selv.

Idrettsstjerner på børsen

stocksAlle som driver med sport vet veldig godt at deres karriere vil ende langt fortere enn hva som er vanlig i de fleste andre yrker. Fotballspillere, sykkelryttere, motorsportsjåfører – alle vet at de blir nødt til å legge opp ganske tidlig. Derfor velge de aller fleste å investere store deler av deres inntekter. Slik sikrer man seg nemlig en verdig pensjon, med nok av penger på bok til å kose seg i flere tiår før gamlehjemmet kaller. Gjør som de store stjernene, du også! Hopp på trenden og se om ikke du også kan mangedoble formuen med binære opsjoner på nettet. Det er utrolig enkelt så fort man kommer i gang og gjør seg kjent med de ulike verktøyene som man får av de seriøse, internasjonale aktørene der ute. Kjenn adrenalinet pumpe mens tallene på skjermen forandrer seg til din fordel. Aksjehandel har aldri vært nærmere, aldri vært så tilgjengelig som det er i dag.