Ashton Eaton – Holder hodet kaldt

Ashton Eaton – Holder hodet kaldt

Ashton-Eaton-25Ashton Eaton er olympisk mester og verdensrekordholderen i ti-kamp. Nå har han vært med på å teste en kjølehette for Nike.

Lange treningsøkter fører ofte til overoppheting i hodet. Hodet ønsker ikke å trene mer, men det ønsker resten av kroppen og du vet også at du er i bedre form enn som så. En ny kjølehette utviklet av Nike kan være et produkt som kan hjelpe deg både før, under og etter lange treningsøkter. Ashton Eaton holdt i hvert fall hodet kaldt da han testet den ut i sommer.

En kjølehette for varme hoder – utviklet av Nike

Ashton Eaton slo tidligere i sommer sin egen verdensrekord i ti-kamp. Dette var etter at han hadde testet ut den nye kjølehetten til Nike. Et nytt produkt som kjøler ned hodet før, under og etter aktiviteter som krever et kaldt hode. Den kan føre til at du presterer bedre ved å bruke den for eksempel i en aktivitet hvor det er tillat med pauser eller den erstatter det å helle kaldt vann over hodet når det går altfor hett for seg. Mange sliter med hodepine når det blir for varmt, selv om kroppen kunne ha klart å yte enda mer. Dette er et revolusjonerende produkt som får deg til å holde hodet kaldt i de fleste situasjoner. Kan du se for deg et fotballag i pausen sitte med kjølehetter på seg i pausen? Hvorfor ikke! Under fotball VM i Brasil i 2014 ble mange av kampene spilt i temperaturer opp mot 35 varmegrader. Hvordan det blir i Qatar i det neste fotball VM i 2018 kan man bare tenke seg.

Dekker hele hodet

Den nye kjølehetta dekker hele hodet og kjøler deg raskt ned ved hjelp av innebygde kjøleelementer. Den dekker til og med ansiktet og minner litt om en fekte-maske. Det blir spennende å se hvilke andre områder en slik maske kan brukes på. Kan dette bli den nye masken også for pokerspillere? Rundt et pokerbord kan det bli veldig varmt, som det gjerne gjør med pengespill generelt. Har du enda til gode å oppleve poker eller et annet pengespill, så er det bare å prøve et spill her, så vil kanskje også du vurdere den nye kjølehetten fra Nike. Kjølehetta har helt sikkert også flere bruksområder enn dette. Mange krevende situasjoner kan bli lettere når man holder hodet kaldt.

Olympisk mester

Ashton Eaton ble olympisk mester i ti-kamp i London tilbake i 2012. Han er tre ganger verdensmester og sommeren 2015 so han sin tidligere verdensrekord også. 28-åringen fra USA tror at kjølehetten fra Nike kan være med å forbedre resultatene hans nettopp fordi han kan yte bedre på trening. De som trener ti-kamp må kunne prestere godt i mange ulike grener og trener derfor ekstremt mye. Rekreasjon er selvfølgelig også viktig, men en slik hette kan også effektivisere pausene ved at man raskt blir nedkjølt. Ashton Eaton er altså en stor idrettsutøver som holder hodet kaldt og som gleder seg til OL i Rio de Janeiro neste år. Her er luftfuktigheten mellom 60 og 90 prosent. På kvelden ligger temperaturene på ca 30 varmegrader. Hvis kjølehetten blir populær vil den nok dukke opp flere steder under neste års OL i Brasil, til og med på tribunene.